Hirdetés

Hanghívásra használható appot dobott piacra a Facebook



|

CatchUp a neve a Facebook új alkalmazásának, amely hanghívásokat tesz lehetővé a könnyebb kapcsolattartásért.

Hirdetés

A Facebook gyakran ad ki új appokat, ezek többsége aztán végül a kukában végzi. Előfordul azonban, hogy egyet-egyet felkapnak az emberek, és van rá esély, hogy a mostani új, CatchUp nevű app is ilyen lesz. Ez ugyanis a kapcsolattartásban segít, hangalapú hívások lebonyolítását lehetővé téve. Akár nyolc emberrel is lehet konferenciahívást tartani, bár egyelőre maga a szolgáltatás csak Amerikában működik. Ha beválik, valószínűleg máshol is megjelenik. 

Hirdetés

A CatchUpot a Facebook belső kutatás-fejlesztési csoportja alkotta meg, nem az a gárda, amely a meglévő csevegőappokért felelős. Videohívásra pedig nincs is lehetőség a CatchUpon belül. 

A TechCrunch szakemberei szerint az app igazából a népszerű Housepartyból merített. A használatához nem lesz szükség Facebook-fiókra, a meglévő névjegyzéket veszi alapul az androidos és az iOS-es mobilokon. És az is szabályozható lesz, hogy kik léphetnek be a hívásokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.