Hirdetés

Hangvezérelt okos-borhűtője is van már az LG-nek



|

Az LG Signature okos-bőrhűtője nem csak hangvezérléses funkciót, de sajtfiókot is kapott.

Hirdetés

Az LG Signature bemutatta a Wine Cellar nevű okos-borhűtőjét, amely akár 65 üveg bort is képes eltárolni. Ráadásul ezen felül trükköket is tud: a hőmérséklet szabályzásával nem csak megőrzi az értékes borokat, de képes automatikusan finomságokkal is előállni egyetlen gomb megnyomására. Alapvetően azonban egy modern, stílusos borhűtő, hűtésre és fagyasztásra alkalmas rekeszekkel, illetve egy fiókkal, ami kiemelkedve tud ételt és italt kínálni. 

Hirdetés

Aki meglengeti egy szenzor előtt a kezét, annak az ajtó automatikusan kinyílik, de ezt hangvezérléssel is el lehet érni. A bort fénytől elzárva tartja a hűtő, de két gyors kopogtatással az InstaView az ajtó nyitása nélkül is megtekinthetővé teszi a palackokat. 

A hőmérséklet szabályozható a vörös, a fehér és a pezsgő jellegű borokhoz is, illetve gondoskodtak róla, hogy a beállított érték állandó maradjon, a páratartalommal együtt. A háromrétegű üvegajtó pedig UV-szűrős, de a fénynek és hőnek is ellenáll. Mindezért Amerikában 6298,99 dollárt kell fizetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.