Hirdetés

Hardveres Netflix: havidíjért adhat minden évben új iPhone-t az Apple



|

Egy megbízható elemző szerint már az idén befuthat a cupertinóiak iPhone-ra és iPadekre szóló előfizetési programja.

Hirdetés

Tim Cook irányítása alatt az Apple erőteljesen ráfordult a szolgáltatásokra, így ma már nem csak az iCloud felhőtárhelyre és az AppleCare biztosításra, de az Apple Musicra, az Apple Arcade játékcsomagra és az Apple TV+ streaming platformra is befizethetünk az almás cégnél.

A megbízhatóbb elemzők sorát gyarapító Mark Gurman legfrissebb jelentése szerint pedig hamarosan az iPhone és az iPad is előfizethető termékké válhat.

A Bloomberg újságírója szerint a projekt még csak előfizetési fázisban van, de már az idei év végén, vagy legkésőbb 2023-ban számíthatunk a bejelentésére. Gurman úgy fogalmaz, hogy ez lehet az Apple eddigi legerősebb próbálkozása az automatikusan megújuló eszközvásárlásokkal. Az előfizetést összeköthetik a több szolgáltatást összefogó Apple One csomaggal és az AppleCare biztosítással is.

Hirdetés

A cupertinóiak iPhone Upgrade Program néven már most is működtetnek egy hasonló konstrukciót, ám abban a telefon teljes árát kell kifizetni 12 vagy 24 hónapra elosztva. Gurman úgy értesült, hogy az előfizetéses modell ennél olcsóbb havidíjjal teszi majd elérhetővé a legújabb készülékeket, ám a pontos összegről még nem döntött az Apple.

Egyelőre ennyit tudni a programról, azt viszont nem árt megjegyezni, hogy még ha valóban elindul is az iPhone-előfizetési rendszer, nem valószínű, hogy egyhamar Magyarországon is elérhető lesz. Ha abból indulunk ki, hogy a 2015-ben bevezetett iPhone Upgrade Program még mindig csak néhány országban fut, még az sem garantált, hogy valaha elér hozzánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.