Hirdetés

Harminc napot töltött egy befagyott tóban, és aztán simán működött az iPhone



|

Az Apple készüléke meglepő módon működőképes volt, miután sikeresen kihalászták a tó mélyéről.

Hirdetés

Akármennyire is igyekszik vigyázni az ember a mobiljára, sajnos megeshet, hogy egy rossz pillanatban kipottyan a kezünkből az, és ha nagyon szerencsétlenek vagyunk, akkor még az is előfordulhat, hogy nem a talajon, hanem a vízben landol a kütyü.

Februárban már beszámoltunk egy esetről, amikor is egy iPhone simán túlélt egy ilyen kiruccanást, aztán márciusban egy másik sztoriról is hír érkezett, ami szintén jól végződött, pedig hónapokat töltött az Apple egyik mobilja a vízben. A nem direkt végzett extrém fogyasztói terhelési tesztek sorában újabb állomáshoz érkeztünk.

Hirdetés

Angie Carriere az 50. születésnapját ünnepelte a Kanadában található Waskesiu Lake tónál, és egy szerencsétlen helyzetet követően a mobilja, egy iPhone 11 Pro véletlenül a vízbe esett. Slusszpoén, hogy előtte pont figyelmeztette is a lányát, hogy óvatosan bánjon a saját telefonjával. Carriere eleinte nem akart vesződni a készülék kimentésével, de aztán kihívásként tekintett a dologra, és két sikertelen próbálkozást követően, a harmadik alkalommal végül sikerült is rábukkanni az iPhone-ra, ami addigra már 30 napot töltött a tó mélyén.

A mentés során egy horgászzsinórra erősített mágnessel sikerült kiemelniük a befagyott tóból a készüléket, ami a feltöltést követően meglepő módon még mindig működött, ráadásul Carriere elmondása alapján tökéletesen.

A 2019-es iPhone 11 Pro egyébként IP68-os besorolással rendelkezik, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy 4 méteres mélységben 30 percig bírja ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.