Hirdetés

HarmonyOS rendszerrel jön a Huawei következő okosórája



|

Újabb platformon vetné be az új operációs rendszerét a Huawei, de belépne az okosórák piacára az Oppo is.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban nagyon megnőtt a kereslet az okosórák iránt, emiatt az Oppo úgy döntött, hogy belép erre a piacra. Ezt maga Shen Yiren alelnök árulta el a Weibón. Az Oppo jelenleg is gőzerővel dolgozik az első okosóráján, ami még idén megjelenik. 

Hirdetés

Yiren szerint a viselhető eszköz négyzetes házat kap majd, azért, hogy több információt tudjanak megjeleníteni a kijelzőn. Az idei évben érkezik továbbá az Oppo saját zajszűrős, vezeték nélküli fülhallgatója is. 

Az okosórák piacán nagy dobásra készül a Huawei is, amely a közeljövőben érkező, új okosórájára már a saját HarmonyOS rendszerét telepítené. Eddig a szintén házon belül fejlesztett Lite OS-t és a Google Wear OS rendszerét használták, de ezekkel nem értek el átütő sikert a viselhető eszközök piacán. 

Mivel a Wear OS egyre kevésbé népszerű, ezért a Huawei úgy gondolja, ideje váltani, és ehhez remek megoldás a saját fejlesztésű, moduláris rendszere. Ezzel jobban felvehetik majd a versenyt a Samsung Tizen és az Apple watchOS platformjaival a kategóriában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.