Hirdetés

Három, iPhone-hoz csatlakoztatható fogkefét mutatott be az Oral-B



|

A telefonunkhoz kapcsolódva máris sokkal egészségesebbek lehetnek a fogaink.

Hirdetés

A CES-en nem csak tévékről, laptopokról és videokártyákról van ám szó, a legkülönfélébb cégek mutathatják be a közönségnek, hogy milyen új elektronikai eszközökkel próbálják megkönnyíteni az emberek mindennapjait a  következő 12 hónapban.

A fogkefegyártók közül az Oral-B lépett színre, melynek fogkeféi 2022-ben még okosabbak és ügyesebbek lesznek, pláne ha azokat csatlakoztatjuk az iPhone készülékünkhöz.

Hirdetés

Ezt állítja legalábbis a cég, akik klinikai vizsgálatok alapján megállapították, hogy az Oral-B iO felhasználók:

  • ínye 100% egészségesebb lett mindössze egy hét alatt,
  • hatszor több lepedéket távolítanak el az íny mentén,
  • háromszor hatékonyabban harcoltak a vérző ínyek ellen,
  • az ínygyulladással küzdő felhasználók 83%-a sikeresen túljutott ezen 8 hét alatt,
  • 14,5-szer nagyobb az esélyük az egészséges íny elérésére.

A három új fogkefe az iO4, az iO5 és az iO10. Az első kettőt 100 dollár alá lőtték be, míg a harmadik egy drágább modell lesz, a cég csúcskészüléke, ami valós időben ad majd tippeket a hatékonyabb fogmosáshoz és statisztikákat is készít a hatékonyságunkkal kapcsolatban. 

Mókás érdekesség, hogy az Oral-B feltámasztja az Attack of the Cavity Creeps című, az 1970-es évek végén futott rajzfilmsorozatot egy videojáték formájában, hogy ezzel terjesszék a gyerekek körében a helyes fogmosás technikáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.