Hirdetés

Három kamerát is kap a Samsung Galaxy A34



|

Több részlet is kiderülhetett a jövőre érkező, középkategóriás készülékről.

Hirdetés

Ennyire közel az év végéhez, már nem igazán számíthatunk túl sok nagy horderejű hardveres bejelentésre, a gyártók gyaníthatóan arra gyúrnak, hogy a megfelelő helyen és a megfelelő alkalommal mutassák meg, milyen eszközöket találunk majd jövőre a boltok polcain. Erre például keresve se találhatnának jobb lehetőséget a januári CES 2023-nál. A potenciális újdonságok egyike lehet a Samsung középkategóriás mobilja.

A kiszivárgott adatok Steve H. McFly-tól és a GizNexttől származnak. Szerintük a jövőre érkező Samsung Galaxy A34 sok külső vonásában hasonlít elődjére, a Galaxy A33 5G-re, de még jobban emlékeztet a Galaxy A32 5G-re. A nagy felbontású renderképek azonban többet is elárulnak.

Hirdetés

A jelentés alapján a telefont 6,5 hüvelykes képernyővel látták el, és vékonyabb lesz elődjeinél a maga 8 milliméterével. Alul továbbra is megtaláljuk a 3,5-ös jackcsatlakozót és természetesen az USB-C sem hiányozhat. A rendereken az is látszik, hogy a mobil három optikával rendelkezik, ezekről azonban egyelőre nem árultak el részleteket. Állítólag a Samsung Galaxy A34 Indiában rajtol majd 2023 második felében, aztán rövidesen a többi piac közönsége is ráteheti a kezét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.