Hirdetés

Három különböző modellt is kaphat a OnePlus 9-es széria



|

A konkurens gyártók mintájára, a jelek szerint a OnePlus is arra készül, hogy három különböző árfekvésben jelentesse meg csúcskészülékét.

Hirdetés

Akik évről évre követik az új telefonmegjelenéseket, azokat valószínűleg nem éri meglepetésként az a tendencia, hogy egyre több gyártó áll át egy olyan üzleti modellre, melyben csúcskészülékeikből több verziót is megjelentetnek. A OnePlus a jelek szerint szintén erre készül a 9-es szériájával, így különböző árfekvésben, más-más felszereltséggel dobja piacra eszközeit.

Egy korai szivárgás már októberben beszámolt arról, hogy a OnePlus 9-es telefonok már márciusban megjelenhetnek, valamivel korábban, mint ahogy azt a gyártótól megszokhattuk. Egy újabb szivárgás arról is beszámolt, hogy az alap OnePus 9 mellett számíthatunk egy 9 Próra is, mely értelemszerűen a legerősebb készülék lesz a családban.

Hirdetés

Ez a két mobil a hírek szerint Qualcomm Snapdragon 875-ös lapkával szerelve érkezik, melyet 12 Gb LPDDR5 RAM és 256 Gb UFS 3.1-es belső tárhely egészít ki. Emellett a feltehetőleg akkumulátoridőben és a kamerák képminőségében is meghaladják majd a gyártó eddigi készülékeit. 

A legfrissebb szivárgás szerint egy harmadik modellt is találunk majd a felhozatalban, mely a OnePlus 9E névre hallgat. Ez lesz a legkompaktabb mobil, mely legtöbb alkatrészben valószínűleg megegyezik a nagy testvéreivel, de egy pénztárcabarát árat kap. Mivel még semmilyen részletet nem tudunk a  készülékről, így nem tudni, mely komponenseken spórol majd a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.