Hirdetés

Három laptopot is vehetsz a Lenovo új webkamerájának árából



|

Nem való mindenkinek, de az üzleti életben sokan hasznát vehetik a Lenovo ThinkSmart One-nak.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két évben éreztük csak igazán, mennyire sokat jelenthet, ha jó minőségű webkamerával rendelkezünk, legyen szó külön vásárolt vagy laptopba épített modellről. Miközben a 720p-ről 1080p-re való átállás lassan zajlik, azoknak, akiknek tényleg fontos, hogy mind a kép, mind a hang a lehető legtisztább legyen, a Lenovo szolgál csábító alternatívával.

Az InfoComm 2022 során bejelentett Lenovo ThinkSmart One árából 2-3 irodai laptopot simán vehetünk: adó nélkül 2599 dollárért, mintegy 955 ezer forintért kínálják majd 2022 októberétől.

Hirdetés

Ezért cserébe jár hozzá egy 10.1"-es kijelzőjű tablet 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárhellyel. Maga az eszköz Windows 10 IoT Enterprise-t futtat, nyolc visszhang- és zajszűrős mikrofonnal, két 15W-os hangszóróval, egy Full HD kamerával, két LAN-csatlakozóval, három HDMI-vel és négy USB-vel rendelkezik, és egy 11. generációs, vPro-t támogató Intel Core processzor hajtja meg.

A gyártó vállalkozások kis és közepes méretű tárgyalóiba szánja, hogy a cégek közti és az otthoni vagy hibrid munkavégzés következtében kialakult távolságok áthidalhatók legyenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.