Hirdetés

Három új Mac is bemutatkozhat hamarosan



|

Ezek a Mac gépek lehetnek az Apple pletykált bemutatójának sztárjai az új iPhone SE mellett.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Unpacked eseményével a CES utáni első nagy okoseszköz-bemutatóra is sor került, amit pletykák szerint már márciusban követheti az Apple. Minden valószínűség szerint a következő almás konferencia sztárja az iPhone SE következő generációja lesz, de nem ez lehet az egyetlen új termék, amit itt mutatnak be.

Ha hihetünk néhány ügyesen észrevett jelnek, akkor az Apple számítógépeiből is leleplezhetnek három különböző új modellt.

Hirdetés

A francia Consomac vette észre, hogy az Apple beregisztrált három új Macet az Eurázsiai Gazdasági Adatbázisba, ahová minden, az Eurázsiai Gazdasági Unióban (ami főleg posztszovjet államokat foglal magában) forgalmazott terméknek kötelező bekerülnie. Ezek közül csak egy van hordozható gépként megjelölve, így valószínűleg ez lehet egy új MacBook. Az Apple laptopjából egy új Pro változat érkezését is pletykálják, de egyes sajtóorgánumok arra tippelnek, hogy egy Air kiadás lesz a következő, ami leleplezésre kerül. Mivel az adatbázis szerint mindhárom gép a macOS Monterey-t futtatja majd, iparági tippek szerint a két, a hordozható megjelölést nélkülöző gép egy Mac Mini és egy új iMac lehet.

Amennyiben pedig nem új, M2-es processzorokat használnak majd ezek a gépek, a legvalószínűbb, hogy az M1 nagyobb teljesítményű Pro vagy Max változatával szerelik majd fel őket. A bejegyzés még nem jelenti teljes biztonsággal, hogy az új Apple számítógépek meg is jelennek majd, de elég valószínű, hogy az almás gyártó eléggé biztos a dolgában, ha már időt, pénzt, és energiát szánt a regisztrációjukra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.