Hirdetés

Hashtagekkel frissített a YouTube



|

A videók címei fölött jelennek meg a hashtagek, amelyeknek a célja a keresés megkönnyítése.

Hirdetés

A Google nemrég lehetővé tette, hogy a YouTube-on valamivel könnyebben bukkanjunk rá a népszerű témákat boncolgató videókra. Aki asztali környezetben vagy androidos készüléken használja a YouTube-ot, az immáron hashtagekkel találkozhat a videók címei fölött. 

Hirdetés

Mire jók ezek a hashtagek? Finomítják a keresési algoritmusokat, vagyis könnyebb megtalálni a különféle tartalmakat. Ennek ellenére nem nevezhetőek túl stílusosnak, hiába szolgálják a közösséget. 

Aki szeretne a saját videójába hashtageket felvenni a könnyebb felfedezhetőség érdekében, annak mindössze annyit kell tennie, hogy a leírásba vagy a videó címébe beilleszti azokat. Amennyiben ezt elmulasztja a felhasználó, akkor a YouTube a leírás első három eleméből merít, automatikusan. 

Természetesen a hashtagek kattinthatóak is, vagyis aki ráklikkel egyre, az rögtön a kapcsoló keresési találatoknál és az odavágó videóknál találja magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.