Hirdetés

Hasznos alkalmazás tűnik el az Apple Watchról



|

Ezúttal a Microsoft egyik évek óta elérhető appja tűnik el az Apple okosórájáról.

Hirdetés

A Counterpoint Resarch legfrissebb kutatása alapján az Apple Watch továbbra is 50 százalék feletti részesedéssel dominálja az okosórák piacát, ám még ez az átütő siker sem elég ahhoz, hogy a csuklóra csatolható kütyüt hajtó watchOS virágzó szoftveres környezet legyen az alkalmazások számára.

Az utóbbi években ugyanis több nagy, külsős fejlesztésű app is elhagyta a platformot az Amazontól az Instagramon át a Twitterig, most pedig a Microsoft is lelövi az egyik programját.

Hirdetés

A soron következő áldozat a Microsoft Authenticator, amely a redmondiak szolgáltatásaiba és más támogatott alkalmazásokba való kétlépcsős bejelentkezést hivatott kényelmesebbé tenni. A fejlesztő kompatibilitási problémákkal indokolja a lépést.

"A 2023 januárjában megjelenő Authenticator-kiadásban már nem lesz iOS-es társalkalmazás a watchOS-re, mivel az nem kompatibilis az Authenticator biztonsági funkcióival. Ez azt jelenti, hogy az Apple Watchon nem lehet majd telepíteni vagy használni az Authenticatort, ezért azt javasoljuk, hogy töröld az alkalmazást az Apple Watchodról. Ez a változás csak az Apple Watchot érinti, így az Authenticator továbbra is használható lesz a többi eszközödön.

- írja a Microsoft támogatási weboldala. A felhasználók tehát már csak néhány hétig vehetik igénybe az okosórás társappot, amely egyébként még 2018 nyarán jelent meg, vagyis több mint négy éven át volt elérhető a watchOS-en.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.