Hirdetés

Hasznos aprósággal frissülnek a Samsung korábbi zászlóshajói



|

A Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 főképernyője is forgathatóvá válik.

Hirdetés

A mobilpiacon nem divat a régi készülékekre kiadni olyan funkciókat, amelyek újabb modellekkel váltak elérhetővé. A Samsung mostanában mégis egyre több olyan funkciót tesz elérhetővé a Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 korábbi zászlóshajókon, amik eddig csak az aktuális csúcskészülékeken, a Galaxy S9 és Galaxy S9+ modelleken voltak elérhetőek. 

Hirdetés

Elsőként a videós zárolt képernyővel frissültek a korábbi zászlóshajók, most pedig ismét jött egy hasznos apróság. A jelentések szerint a Samsung Experience Launcher frissítése után a főképernyő már a régebbi készülékeken is forgatható. Ezt eddig kizárólag a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ támogatták. 

A fekvő mód engedélyezése egyelőre nem jelent meg mindenkinél, vagyis elképzelhető, hogy a Samsung több hullámban teszi közzé a frissítést. 

Természetesen ezt a funkciót bármikor lehetett pótolni egy külső féltől származó launcher bevetésével, ugyanakkor örömteli, hogy újabb funkcióval gazdagodik a Samsung egyébként is igen sokoldalú kezelőfelülete. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.