Hirdetés

Hasznos aprósággal újított a Google Dokumentumok



|

A Google Dokumentumok innentől kezdve gépelés közben is mutatja majd a meglévő szavak számát.

Hirdetés

A Google nemrég jelentette be, hogy a Dokumentumok egy apró, ám annál praktikusabb frissítést kapott, ami a következő hetekben válik majd elérhetővé a felhasználók számára. 

Hirdetés

A Google Dokumentumok használói arra lesznek majd figyelmesek, hogy a felület gépelés közben már kiírja majd a szavak számát, mindenkinél, nem csak a G Suite-ügyfeleknél. 

A frissítést szeptember 9-én tette közzé a Google, de időbe telik, mire mindenkihez eljut. Amikor ez megtörténik, akkor többé nem kell az eszközök menüben kutatni, ha valaki meg szeretné nézni, hogy eddig hány szót gépelt le egy dokumentumban. Ezt írás közben is kiírja majd a felület. 

Az információt a bal alsó sarokban jeleníti majd meg a Google, még írás közben is látható lesz. Erre rákattintva pedig további hasznos információkkal szolgál, például az oldalak és karakterek számát is megmutatja. A funkciót engedélyezni nem kell majd, de akit zavar, az letilthatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.