Hirdetés

Hasznos dolgot hoz vissza az iOS 11 jövőbeli frissítése



|

Az iOS 11-ből kikerült egy 3D Touch-alapú gesztusvezérlés, azonban a funkció visszatér egy későbbi frissítésben.

Hirdetés

Az Apple technikai nehézségek miatt kénytelen volt törölni egy hasznos funkciót az iOS 11-ből. Ez viszont visszatér majd egy későbbi szoftverfrissítés keretében. 

Hirdetés

Az iPhone-felhasználók eddig gyorsan elérték az alkalmazásváltót, amennyiben ezt a konkrét gesztusvezérlést vetették be. Elég volt a képernyő bal oldalát erősebben megnyomni, majd jobbra simítani, és elengedni a kijelzőt. Ekkor már lehetett váltani az appok között, vagy bezárni azokat. 

A funkció visszatértét maga Craig Federighi, az Apple szoftverekért felelős alelnöke ígérte meg egy e-mailben, válaszul egy felhasználónak arra a kérdésre, hogy visszaadják-e az iOS 11-be ezt a gesztusvezérlést. 

Az alkalmazásváltót az iOS 11-ben jelenleg a home gomb dupla érintésével lehet előcsalogatni. Az iPhone X-en ilyen nincs, ezért a virtuális home sávot kell fölfelé simítani, majd középen elengedni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.