Hirdetés

Hasznos frissítésnek örülhetnek egyes Samsung Galaxy mobilok tuladonosai



|

Fontos frissítést kapott az ExpertRaw alkalmazás.

Hirdetés

Ha a sokak által szentírásként kezelt, de inkább csak tájékoztató jellegűként értelmezendő DXOMARK ranglistájából indulunk ki, a Samsung zászlóshajói az utóbbi években kissé lemaradtak a mobilos kamerák élmezőnyétől, ám még ezzel együtt sem kell szégyenkezniük, ha fotózásra kerül a sor.

Így aztán bizonyára rengetegen vannak, akik nagy megelégedéssel lövik a képeket a Galaxy-mobiljukon, nekik pedig most remek hírrel szolgálhatunk egy nemrég megjelent frissítés kapcsán.

Hirdetés

Az Expert RAW alkalmazás 1.0.01-es verziója ugyanis kissé megpiszkálta a képminőséget, élesebbé téve az "extrém sötét" körülmények között készült fotókat. Az Expert RAW app a nagyobb szerkesztési szabadságot biztosító RAW-fotózáshoz nyitja meg az utat, segítségével egy sor beállítást variálhatunk az ISO-értéktől a záridőn át a fókuszig.

Forrás: SamMobile

Az alkalmazás stabil verziója februárban jelent meg, ám egyelőre csak a Galaxy S21 Ultrán és az S22-szérián érhető el. A Samsung viszont korábban azt ígérte, hogy az S20 Ultra, a Note 20 Ultra, a Z Fold 2 és a Z Fold 3 is megkapja. Magyarán az Expert RAW-t hosszabb távon is csak azok élvezhetik majd, akik a gyártó legdrágább modelljeit nyúzzák, nekik viszont kapóra jöhet, ha szeretnének túllépni az alapértelmezett kamera app határain.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.