Hirdetés

Hasznos funkciókkal bővült az androidos Apple Music alkalmazás



|

A 3.5-ös frissítés újdonságai több előfizetőt csábíthatnak az Apple zenestreaming-szolgáltatásához.

Hirdetés

Tegnap írtunk róla, hogy a világ legnagyobb zenei streaming szolgáltató appja, a Spotify árakat tervez emelni az alapcsomagon kívül mindegyik opciónál. Közben befutott a nagy rivális, az Apple Music alkalmazás 3.5-ös frissítése, mely sokat tesz azért, hogy egyre jobb legyen használni Androidon is.

A már elérhető frissítés nem csak teljesítménybeli javításokat ígér, a kezelőfelületét is csiszolták a gördülékenyebb élmény érdekében.

Hirdetés

Funkciók terén is alaposan kibővült az app. Érkezett egy "Made For You" opció, mely azonnal a hallgatónak tervezett és legtöbbet hallgatott playlisteket nyitja meg, továbbá integrálták a zeneszövegküldést, így mostantól az Android beépített megosztó felületével is küldözgethetjük a legjobb sorokat barátainknak.

Kevésbé fontos, de valakinek érdekes lehet, hogy mostantól nem csak zenék címeire és előadókra, hanem lemezkiadókra is rákereshetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.