Hirdetés

Hasznos funkciókkal és több témával bővült a Facebook Messenger



|

Mostantól egy kicsit könnyebben reagálhatunk a fotókra és a videókra Messengerben.

Hirdetés

A napokban írtunk arról, hogy egy friss vizsgálat szerint a Facebook Messenger 32 különféle adatot gyűjt rólunk, ám ez valószínűleg senkit sem tántorított el az apptól, hiszen olyan mélyen beépült már a mindennapi kapcsolattartásba a munkától a családi kommunikációig.

Így aztán sokakat érint az is, hogy befutott az alkalmazás legfrissebb verziója, ami rögtön négy témával bővítette a csevegések háttereinek választékát: megérkezett az F9, a Pride, az Olivia Rodrigo és az Óceán is.

Hirdetés

Az F9 a Halálos Iramban 9. részét, s egyben a széria debütálásának 20. évfordulóját, a Pride a  nemzetközi Pride-hónapot,  az Olivia Rodrigo pedig az azonos nevű énekesnőt ünnepli, akinek nemrég jelent meg az új albuma. Az Óceán természetesen az óceánok június 8-án tartott világnapja előtt tiszteleg,  egy hangulatos víz alatti tájképpel dobva fel a beszélgetéseket.

Ezeknél azonban jelentősebb újdonságot is hozott a frissítés. Mostantól ugyanis a kapott képeket és videókat megnyitva a kijelző alsó részén automatikusan előbukkan egy szövegdoboz, amivel közvetlenül reagálhatunk az adott tartalomra.

A funkció valamelyest megkönnyíti a reakció folyamatát, hiszen a megtekintéssel instant választ adhatunk, vagyis a pörgősebb beszélgetések alkalmával sem muszáj visszagörgetnünk, és a nyomva tartással előcsalható almenüből kibogarásznunk a célzott reagálás szövegdobozát.

Az új verzió végezetül egy harmadik újdonságot is hozott, ám ez csak az Egyesült Államokban használható. A funkció lényege, hogy a Facebook Pay felhasználói már QR-kódok és egyedi hivatkozások segítségével is küldhetnek pénzt egymásnak, ami akár a Marketplace-en nyélbe ütött ügyletek rendezésére is bevethető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.