Hirdetés

Hasznos funkcióval erősít a Gmail



|

Nagyban megkönnyíti a dolgunkat a Gmail, ha sok emberrel e-mailezünk.

Hirdetés

A Google idén átszabta a közel 2 milliárd ember által használt Gmail e-mail platform kezelőfelületét, a türelmi idő nyári lejárta óta így már mindenkinek az új, integrált megjelenést kell használnia, ha tetszik, ha nem.

Ezzel azonban nem áll meg a munka a folyamatosan frissülő szolgáltatáson, amely most egy kifejezetten hasznos funkcióval bővül azok számára, akik egyszerre sok címzettnek akarnak személyre szóló levelet küldeni.

Az ún. merge tagek az adatmezők egyesítésének lehetőségét hozzák el a platformra, melynek révén, szimpla címkék segítségével szúrhatunk be levelenként változó szavakat az üzeneteinkbe a meglévő adatbázisunkból.

Hirdetés

A megszólításhoz például elég beírni az "@firstname @lastname" kifejezéseket, és a Gmail automatikusan bepakolja az adott e-mail címhez tartozó illető vezeték- és keresztnevét a kiküldött szövegbe.

Az egyes e-mailek így több címzett esetén is személyre szóló megszólításokat kapnak. A Google hivatalos blogposztja alapján a funkció a Workspace Business Standard, a Business Plus, az Enterprise Starter, az Enterprise Standard, az Enterprise Plus, az Education Plus és az egyéni Workspace-előfizetők számára válik elérhetővé, s október 24-től kezdődően legkésőbb november 22-ig minden érintett megkapja.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.