Hirdetés

Hasznos funkcióval frissül az androidos YouTube



|

Új gesztust tanul az androidos YouTube app, aminek hála még könnyebb lesz használni a jövőben.

Hirdetés

A Google újabb aprósággal igyekszik fejleszteni az Android platformra írt YouTube alkalmazását. Az app egy olyan gesztussal frissül, aminek hála még praktikusabbá válik a használata. 

Hirdetés

Az app ezentúl figyel a balra és a jobbra simításokra, és ezek hatására vált a videók között. Az új gesztus egyelőre nem érhető el mindenki számára, de korlátozottan már megkapták a felhasználók. Értelemszerűen mindenki tesztelheti az okostelefonján, hogy a tesztre kiválasztottak között van-e. 

Mivel a Google nemrég kezdte el a tesztet, ezét valószínűleg időbe telik, mire az újítás minden egyes felhasználóhoz eljut. Mivel azonban kicsi módosításról van szó, ez az idő nem lesz nagyon hosszú. 

További jó hír, hogy az androidosok megkapták a beígért sötét témát is, amit iOS-en már hónapok óta lehetett használni. Ha valakinél még nem használható, akkor rövid időn belül érkezik a frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.