Hirdetés

Hasznos újdonsággal bővül a Gmail



|

A böngészős Gmail kap új beállítási lehetőségeket, amelyekkel gyorsabban testre szabható lesz a webes felület kinézete.

Hirdetés

A Google folyamatosan változtatja és frissíti a webes Gmailt, és most csendben egy újabb módosítással lepi meg a felhasználókat. Ezúttal gyorsbeállítási lehetőségekkel bővül a funkciókínálat, alapvetően a webes felület megjelenését lehet majd még gyorsabban beállítani a nekünk tetsző módon: módosítható néhány kattintással a téma, a bejövő mappa típusa vagy éppen a megjelenési sűrűség.

Hirdetés

Ebből rögtön kiderül, hogy igazából minden megtalálható a normál beállítások menüben is ezekből, vagyis új funkció nem igazán érkezik a Gmailbe a változtatással, mindössze egyszerűbb lesz azok elérése és használata, kevesebb turkálást igényel majd a menüben a kinézet változtatása. 

A jó hír az, hogy élő előnézetet is kapunk, vagyis a változtatásokat egyből mutatja a Gmail, még azelőtt, hogy jóváhagynánk a módosításokat. Így időt és kattintásokat spórol, ha például az ideális hátteret keressük. Természetesen ezúttal is időbe telik, mire mindenkihez eljutnak ezek a gyorsbeállítási lehetőségek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.