Hirdetés

Hasznos újdonsággal frissültek az iPadekre írt Office appok



|

A Microsoft az iPadekre írt Office alkalmazásokban már az egér és az érintőpad használatát is támogatja.

Hirdetés

A Microsoft a Word, az Excel és a PowerPoint appok Apple iPad táblagépekre írt változatát egyaránt frissítette, így az új verzió már támogatja az egér és az érintőpad használatát iPadOS alatt. Az appokban ennek megfelelően megjelenik egy kurzor, ami az éppen, adott helyzetnek megfelelő eszközzé változik át (attól függően, hogy épp mire mutatunk). A Microsoft könnyű vezérlést és zökkenőmentes navigációt ígér. 

Hirdetés

A redmondi fejlesztők igazából azt mondják, hogy aki használt már PC-n vagy Macen Office-t, annak ismerős lesz az iPadOS-re szabott appokban ez a fajta kurzorhasználat. 

Ezzel egy időben a Microsoft új startképernyőt és menüszalagos funkciókat is épített a Word, Excel és PowerPoint appokba azért, hogy a használati élmény modernebb és letisztultabb legyen. A frissítéseket néhány héten belül juttatják el minden felhasználóhoz, tehát érdemes türelmesnek lenni az újítások megérkezéséig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.