Hirdetés

Hasznos újdonságokat hozott a Firefox 69



|

A Mozilla böngészőjének legújabb verziója képes blokkolni a külső trackereket és az automatikusan lejátszódó videókat.

Hirdetés

Megérkezett a Mozilla Firefox böngészőjének legújabb verziója, amely még jobban védi a magánszféránkat. 

Hirdetés

A Firefox eddig is képes volt blokkolni a tartalmak automatikus lejátszását, de ez csak az olyan videókra vonatkozott, amelyek maguktól lejátszanak hangot is. A felhasználók immáron bármilyen videó automatikus lejátszását meggátolhatják a böngészővel. 

A magánszféra védelme érdekében a Firefox 69 már blokkolja az összes külső trackert és kriptobányász megoldást. 

A macOS rendszerek alatt javult az üzemidő és a letöltési élmény, míg Windows 10 alatt a tartalomfeldolgozás prioritási szintjei fejlődtek. 

A Mozilla a "best of Pocket" tartalomjavaslatokat is hozzáadta az új lap oldalhoz Amerikában, illetve mindenkinél, a böngésző amerikai verzióját futtatja. Szerencsére ez a szekció ebben az esetben is törölhető, ha valakinek nem tetszik.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.