Hirdetés

Haszontalan, de nagyszerű: PC az egérben



|

Valaki fogott egy Raspberry Pi Zero W-t, majd beépítette egy egérbe, és felturbózta kijelzővel, billentyűzettel és akkumulátorral.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy újra kell értelmeznünk a kreatív PC és laptop fogalmakat. Az elmúlt években sokan építettek különféle érdekes kézi számítógépeket vagy billentyűzetbe oltott PC-ket. Valaki most azonban egy egérbe épített be komplett PC-t. 

Hirdetés

Az illető fogott egy Raspberry Pi Zero W-t, majd beépítette egy egérbe, és felturbózta kijelzővel, billentyűzettel és akkumulátorral. Kész is lett az egérbe töltött, működőképes PC. 

Mivel egy szabványos vezeték nélküli egérbe nem fért be minden, ezért egy 3D-nyomtatott vázat vett a DIY-mester alapul, az alkatrészek több egérből származnak. A 1,5 hüvelykes, 128 x 128-as OLED-kijelző az egér előtt jelenik meg, illetve oldalról egy apró Bluetooth-os billentyűzet jön elő. 

A készítő bevallotta, hogy a gép használata több mint nehézkes, de azért érdekes, hogy az egérrel tényleg lehet mozgatni a kurzort a 1,5 hüvelykes képernyőn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.