Hirdetés

Hát persze, hogy a gyerekeknek is készült Tesla quad, már el is fogyott



|

A felnőttek már várnak rá egy ideje, de szinte a semmiből berobbant a gyerekekre célzott Tesla Cyberquad. Egy nap alatt fel is vásárolták az összeset.

Hirdetés

Azt már korábban megtudtuk, hogy a Teslánál tervben van egy minden környezetben használható, felnőtteknek szánt quad, arról azonban egy szót sem ejtettek, hogy annak az indulását egy mini verzióval előzik majd meg, ami vonalaiban a Cybertruckot idézi, szóval garantált a siker.

A gyerekeknek szánt Cyberquad nem olcsó mulatság, de a Tesla oldalára amúgy sem használt autóért jár az ember. A Cyberquad csütörtök este tűnt fel a gyártó hivatalos weboldalán, a menő formájú eszköz már nem is rendelhető, de legalább a specifikációit még megismerhetjük.

Hirdetés

A quad körülbelül 16 kilométer per órás sebességre képes, a hajtásról pedig egy 36V-os akkumulátor gondoskodik, ami nagyjából 24 kilométert képes megtenni, függően a terepkörülményektől és az utasától.

A 8 éves kortól ajánlott quad potom 1900 dollárért, azaz átszámolva nagyjából 610 ezer forintért volt  rendelhető, de a weboldalon azonban azt írják, hogy 2-4 hét a szállítás, szóval semmilyen garancia nincs arra, hogy még időben megérkezik karácsonyra azoknak, akik egyáltalán le tudtak csapni a Tesla meglepetésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.