Hirdetés

Hát persze, hogy idő előtt láthatunk képeket, sőt videót is a Samsung Galaxy S23 Ultráról



|

Természetesen most sem a Samsung leplezte le a saját telefonját.

Hirdetés

Ugyan a Samsung ezúttal nagyon próbálkozott, hogy házon belül tartsa az információkat a következő generációs mobiljaival kapcsolatban, a legtöbb részlet megint a hivatalos tájékoztatás előtt kiszivárgott. Már tavaly novemberben megtudtunk ezt-azt az S23 különböző verzióiról, most viszont szinte minden titokról lehullott a lepel.

Egy nicaraguai viszonteladó arra az elhatározásra jutott, hogy gyorsan megmutatja a Samsung új csúcsmodelljét. Ugyan mi baj lehet belőle?

Hirdetés

Sok újdonság mondjuk nincs a kiszivárgott felvételeken, az üzlet által közzétett fotók viszont megerősítik például, hogy valóban négy színben érkezik majd a Galaxy S23 Ultra. Ezek a Phantom Black, Green, Cream és Lavender árnyalatok.

A Samsung már biztosan nagyon készül a február elsején esedékes Unpacked eseményre, ha azonban így haladunk tovább, nem nagyon marad mit bemutatnia. A most érkezett csomag megerősíti a 200 MP-es optika használatát, illetve az sem kérdés többé, hogy kihasználhatjuk-e a 8K30fps mód előnyeit.

Mindezen felül már kamerateszteket is publikál az oldal, szóval hamarosan valószínűleg az S23+-szal kapcsolatban is feltűnnek hasonló képek és videók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.