Hirdetés

Hat új Apple Watch modell engedélyezését kérvényezte az Apple



|

A hivatalos eljárás arról árulkodik, hogy menetrend szerint érkezhet az Apple Watch Series 7.

Hirdetés

A 2015 áprilisában bemutatott első generációt kivéve az Apple Watch aktuális verziója mindig szeptemberben debütált, amin még a COVID-járvány elharapódzása okozta gyártási és logisztikai káosz sem változtatott.

Ezért aztán nem sokan kételkedtek abban, hogy a soron következő, 7-es széria is menetrend szerint érkezik, de a leendő vásárlók számára azért megnyugtató lehet, hogy erre már egy hitelesnek tűnő jel is utal.

Hirdetés

Az Apple ugyanis benyújtott egy engedélyezési kérelmet a hat államot (Oroszország, Kazahsztán, Belarusz, Örményország, Kirgizisztán) összefogó Eurázsiai Gazdasági Unió illetékes szervéhez, az Eurázsiai Gazdasági Bizottsághoz (EEC), amiből arra következtethetünk, hogy nincs messze az új generáció piaci rajtja.

Az értesülést a francia Consomac közölte először, egy fotót is megosztva a részletekkel:

A táblázatból az derül ki, hogy az Apple 6 különböző modellel készül A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 és A2478 sorszámmal. Ezek valószínűleg eltérő méreteket és kommunikációs képességeket (Cellular) takarnak.

Az eddigi pletykák alapján az Apple Watch Series 7 vékonyabb kávákkal és vastagabb házban érkezhet, a sebességről pedig az Apple S7 SoC gondoskodhat, nyilván valamilyen mértékű gyorsulással (az aktuális S6 chip például "akár" 20 százalékkal gyorsabb az előd S5-nél).

Érdekes szóbeszéd még, hogy a zöld szín is felbukkanhat repertoárban, a régóta várt vércukorszint-mérés viszont a jövő zenéje maradhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.