Hirdetés

Hatalmas a teher az HTC U12+ csúcskészüléken



|

A legutóbbi jelentések szerint ez lesz az HTC egyetlen csúcskategóriás okostelefonja idén.

Hirdetés

A szebb napokat megélt HTC azután sem vonul vissza a mobilos piacról, hogy az okostelefonos divíziójának nagy részét eladta a Google-nek. A vállalat azonban továbbra is csúszik lefelé a lejtőn - a folyamatot a tavalyi U11 és U11+ készülékei sem tudták megfékezni. 

Hirdetés

Idén más stratégiát választott az HTC. Állítólag ezúttal az HTC U12+ lesz a gyártó idei egyetlen zászlóshajója. Ez azt jelenti, hogy normál U12 valóban nem készül, legfeljebb a középkategóriás U12 life verzió készülhet el. 

A várakozások szerint május elején jelenhet meg az U12+, amely árban is igazodik majd a jelenlegi csúcskészülékekhez, de azért kedvező választást jelent majd. Elvileg a Galaxy S9+ tudását kínálja majd, de picivel olcsóbb, Galaxy S9-szintű áron. 

Ha minden igaz, akkor az eszközbe 6 hüvelykes, QHD+ felbontású kijelző kerül, ami alatt Snapdragon 845-ös SoC, elöl-hátul dupla kamera, 6 GB RAM és akár 128 GB tárhely lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.