Hirdetés

Hatalmas akkut kap a Nokia 2



|

Kiszivárgott képeken látható a következő Nokia, amibe 4000 mAh-s akkumulátor kerül.

Hirdetés

Bár a HMD Global hivatalosan még nem ismerte el a Nokia 2 létezését, az okostelefont már jóváhagyta az FCC, és kémfotók is kerültek elő a készülékről. Evan Blassnak hála azonban a végleges, hivatalos renderelt képek is megvannak

Hirdetés

A jelek szerint feketében és fehérben lesz vihető a Nokia 2, meglehetősen átlagos dizájnnal. Kapacitív gombok viszont nincsenek, tehát a navigáció egy virtuális sávon történik, ellentétben az eddigi új Nokiákon látottakkal. 

Nagy pozitívum viszont, hogy a Nokia 2-be hatalmas, 4000 mAh-s akkumulátor kerül. Figyelembe véve, hogy ez elvileg csak egy 5 hüvelykes, 1280 x 720-as kijelzőt, 1 GB RAM-ot és egy Qualcomm Snapdragon 212-es lapkát lát el energiával, az üzemidő elképesztő lehet - ugyanakkor a teljesítménnyel akadhatnak gondok. 

A Nokia 2 Android Nougat rendszerrel jelenik meg, de a HMD ígéretei szerint rövid időn belül minden Nokia frissül Oreo rendszerre. 

Sajnos a megjelenés idejéről és a Nokia 2 áráról még nincs hír, de a Nokia 3-nál olcsóbb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.