Hirdetés

Hatalmas átverés: az eMAG nevével visszaélve 745 forintos ajánlat pörög hirdetésben



|

Ha a boltban már az ebédre valót sem tudod megvenni ezer forint alatt, ne hidd, hogy egy márkás ütvefúrót megkapsz ennyiért az eMAG-on.

Hirdetés

Aki még sohasem ébredt egy derűs nyári reggelen flex vagy ütvefúró hangjára az vagy remete vagy hazudik. Persze mind beláthatjuk, hogy ez az évszak remekül alkalmas arra, hogy kisebb nagyobb felújításokat végezzünk otthonunkon. Ehhez pedig bizony szerszámra van szükség, a márkásabb darabokért azonban borsos árat kell kipengetnünk, hacsak nem fogunk ki valami jó leárazást. 

Márpedig a Makita gépek határozottan a "felsőpolcos" kategóriába tartoznak, így akinek nem szalad fel a szemöldöke, amikor meglátja, hogy az említett márka ütvefúróját 745 forintért árulják az eMAG nevében, az gyerekkorában nem hallott elég tanmesét a mindenkit átverő ravaszdi rókáról.

Hirdetés

A hvg.hu szúrta ki a hirdetést, mely azt állítja, hogy Magyarországon lefoglalt Makita ütvefúrók eladására kötelezte a bíróság az eMAG-ot, akik emiatt mindössze 745 forintos áron szabadulnának meg az egyébként 57 250 forintba kerülő szerszámoktól. A hirdetés így néz ki:

Mondanunk sem kell, természetesen csalásról van szó, hiszen ilyen áron talán még egy csavarkészlethez sem jutunk hozzá, nemhogy egy komoly géphez. A hirdetés a szemfüleseknek egyből gyanús lehet, hiszen a feltüntetett webcímnek köze sincs az eMAG-hoz.

Ez ilyen és ehhez hasonló átverések már a kezdetektől jelen voltak az interneten, úgyhogy sose felejtsük el leellenőrizni, hogy milyen URL rejlik egy mesésnek tűnő hirdetés mögött, ha pedig valami talán túlzottan jól hangzik, akkor fokozott éberség mellett nyissuk csak ki a pénztárcánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.