Hirdetés

Hatalmas bajban van az iPhone 8



|

Ming-Chi Kuo szerint az alkatrészhiányok miatt a lehető legrosszabb helyzetben van most az iPhone 8, amely biztosan késik.

Hirdetés

A szemfülesebbek már sok éve észrevehették, hogy Ming-Chi Kuo a legmegbízhatóbb elemző, ha Apple termékekről van szó, mostanra azonban szinte mindenki odafigyel a véleményére és jóslatára, amely szinte mindig teljes pontossággal igazolódik be. Kuo pedig most azt mondja, hogy az iPhone 8 nagy bajban van. Gyártási problémák miatt óriási alkatrészhiány van. 

Hirdetés

Miközben Kuo szerint az iPhone 8 előlapi kamerája forradalmi lesz, annak a 3D-s szenzorával bajok vannak, feltehetően nem tudnak eleget előállítani. Állítólag a Touch ID ujjlenyomat-olvasóval is gond van, ami nem működik megfelelően a kijelzőbe ágyazva. A B-terv az, hogy a hátlapon helyezik el a szenzort. Az előlapon nem maradhat, mert az Apple száműzi a home gombot a nagyobb képernyő érdekében. 

Az elemző eközben úgy véli, hogy az Apple riválisai akár sokkal innovatívabb készülékeket is piacra dobhatnak az iPhone 8-nál. A hardverfrissítések okozta alkatrészhiányok miatt viszont szerinte most a lehető legrosszabb forgatókönyv teljesült az Apple-nél. 

A problémák miatt Kuo szerint a tényleges gyártást augusztus-szeptemberről október-novemberre tolják el. Brian White korábban szintén késlekedést várt, de szerinte az ünnepekre még befut a készülék. A Cowen and Company novemberi megjelenést tippelt. 

Kuo korábban 100-110 milliós eladást várt 2017. második felére iPhone-fronton, ezt a számot most 80-90 millióra mérsékelte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.