Hirdetés

Hatalmas bejelentésre készül március 26-án a Huawei



|

Hivatalosan is megerősítette a kínai gyártó, hogy március 26-án, Párizsban mutatja be a P30-as csúcsmobiljait.

Hirdetés

Sokáig mindenki arra számított, hogy a Huawei az idei MWC-n mutatja be a következőgenerációs csúcsmobiljait. Ezt valószínűleg még a Samsung is számításba vette, amely éppen február 20-án rántja le a leplet a Galaxy S10 szériáról. A tavalyi év után azonban idén is más tervei vannak a Huaweinek, és kicsit elkülönítené a P szériát a mezőnytől. 

Hirdetés

A lengyel Huawei nemrég már utalt rá, hogy a P30-as széria bemutatóját márciusra várhatjuk. A gyártó most viszont már hivatalosan is megerősítette, hogy a P30-as modellek március 26-án, Párizsban debütálnak. 

Mindezt egy viszonylag átlagos, 10 másodperces videós kedvcsináló kísérte a Twitteren, Párizs látványosságaival. A remek fotók egyértelműen a P30-as széria haladó zoomtechnológiájára utalnak. 

Ilyen téren a P20 Pro és a Mate 20 Pro is nagyon erősen, és 5x-ös hibrid zoomot kínálnak. A P30 Pro persze megint szintet léphet majd, ráadásul már négy hátsó kamerával támad. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sima P30-ra három hátlapi kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.