Hirdetés

Hatalmas erővel bír a Razer új mini PC-je



|

Az Intel NUC technológiájával működő Razer Tomahawk már előrendelhető, de a gyártó megkéri a komoly teljesítmény árát.

Hirdetés

A Razer nemrégiben mutatta be a vállalat egyik legújabb fejlesztését, vagyis a kifejezetten játékosok számára tervezett asztali PC-t. A gyártó első asztali gépe az Intel NUC, vagyis Next Unit of Computing technológiáját felhasználva készült, és amennyiben nincs készlethiány, akkor egy Nvidia GeForce RTX 3080 Founder's Edition videokártyával felszerelve vásárolható meg.

Hirdetés

A Razer Tomahawkban egy Intel Core i9-9980HK processzor dolgozik, és 512GB SSD valamint 2TB HDD szolgál tárhelyekként. Ezek mellett 16GB DDR4 RAM került bele, illetve két Thunderbolt 3 port és négy USB-A port kapott helyet a gépen. A Tomahawkban még Wi-Fi 6 és Bluetooth 5 támogatás is van, és persze nem maradt el a Razertől jól megszokott RGB világítás sem.

A 2400 dolláros, videokártyával bővítendő kiadás már nincsen készleten, viszont az RTX 3080 Founder's Editionnel ellátott kiadás 3200 dollárért még előrendelhető a gyártó hivatalos honlapján. Az előrendelt gépek legkorábban március 28-án érkeznek meg a vásárlókhoz a lakóhelytől függően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.