Hirdetés

Hatalmas frissítést kapott az androidos VLC



|

Egy évnyi csend után érkezett meg az új VLC médialejátszó az androidos okostelefonokra.

Hirdetés

A Videolabs majdnem egy év után törte meg a csendet, és végre újabb nagy frissítést adott ki a VLC lejátszóprogram androidos verziójához. 

Hirdetés

Az új app már elérhető a Google Play Áruházban, és sok fejlesztést, valamint új funkciót hozott magával. 

A VLC 2.5-ös kiadása például már támogatja az Android Autót, illetve a 360 fokos videókat is képes kezelni. Az Android Oreo rendszert futtató eszközökön a kép a képben mód is támogatott lett. 

Immáron külön nappali és külön éjszakai módja is van a programnak, illetve egy új gesztusvezérlést is kapott. A képernyő széleit duplán megérintve például 10 másodpercet tekerhetünk előre vagy hátra a videók lejátszásakor. 

A VLC beépült a Google Now-ba, a kezelőfelülete is jobban igazodik a modern trendekhez. Az app fejlődött még audiofronton, és immáron gyorsabban tölt be a készülékeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.