Hirdetés

Hatalmas képernyő és villámgyors töltés - ezeket tudhatja a OnePlus Nord 3



|

Hivatalosan még be sem jelentették a készüléket, de máris érkeztek szivárgások.

Hirdetés

Lassan lehet, hogy eljön már az az idő, amikor a gyártók szinte teljesen feleslegesen fogják megrendezni az új mobilok, tabletek és egyéb kütyük bejelentésére szolgáló eseményeket, mivel a szivárogtatók már jóval korábban elhoznak nekünk majdnem minden fontos tudnivalót. Remek példa erre ez a mostani eset is. ugyan hivatalosan még nem is tudható, hogy lesz-e OnePlus Nord 3 okostelefon, de ez nem jelentett akadályt az infóáradatnak.

A kínai Weibo felületére posztoló Digital Chat Station ugyanis a jelek szerint már tudni vél jó néhány részletet az állítólagos mobillal kapcsolatban. Ha hihetünk a szivárgásnak, akkor a Nord 3 egy méretes, 6,7 hüvelykes képernyőt kap, ami 1080x2142-es felbontást kínál, a 150 wattos töltésnek köszönhetően pedig villámgyorsan feléleszthetjük a lemerült készüléket.

Hirdetés

A Nord 3-at a Dimensity 8100 chipset hatjhatja meg, és 12 gigabájtnyi RAM-ra is számíthatunk. A megfelelő energiaellátásról egy 4500 mAh-s aksi gondoskodhat, és a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó sem marad ki. Az előlapi kamera 16 megapixeles lehet, hátul pedig egy 50-es, egy 8-as és egy 2-es szenzor kaphat helyet. Egy középkategóriás mobilhoz képest ezek bizony elég ütős specifikációk lennének.

Persze a hivatalos bejelentésig ezúttal is csak óvatosan érdemes kezelni a fenti infókat. Addig is olvasd el tesztünket a OnePlus Nord előző generációjáról!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.