Hirdetés

Hatalmas lesz a Samsung Galaxy Note 10



|

Minden eddiginél nagyobb, 6,75 hüvelykes kijelzőt kaphat a Samsung következő Galaxy Note zászlóshajója.

Hirdetés

A Samsung az elmúlt években három zászlóshajót dobott piacra: két Galaxy S és egy Galaxy Note modellt. A szivárgások szerint 2019-ben öt érkezik. Ezeknek már a kijelzőméreteit is tudjuk. 

Hirdetés

A Samsung-ügyekben megbízhatónak számító Ice Universe szerint a jövő évi Galaxy Note 10 minden eddiginél nagyobb, 6,75 hüvelykes képernyőt kap majd. Vagyis a kisebb káva ellenére is nagyobb lesz, mint a Galaxy Note 9. 

Méretben lefelé haladva az 5G-s Galaxy S10 követik, 6,66 hüvelykes panellel. A Galaxy S10+ elvileg 6,44 hüvelykes képernyőt kap majd, míg a normál Galaxy S10 (egyes források szerint Galaxy S10 edge néven jön) 6,11 hüvelykes kijelzővel érkezik. A Galaxy S10 Lite 5,75 hüvelykes panelt kaphat. 

Összehasonlításképp: a Galaxy S9+ 6,2; a Galaxy Note 9 6,4 hüvelykes képernyővel rendelkezik. 

A várakozások szerint a Galaxy S10 széria február 20-án debütál. A Galaxy Note 10 valószínűleg augusztusban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.