Hirdetés

Hatalmas siker a OnePlus 6



|

22 nap alatt több mint 1 millió darab fogyott a OnePlus 6 okostelefonból.

Hirdetés

Kevesebb mint egy nap alatt elkapkodták Európában és Amerikában az összes selyemfehér OnePlus 6-ot, de a készülék egyébként is igen népszerű, és a teszteken is jól szerepelt. A kínai márka most azt is megerősítette, hogy már több mint 1 milliót adott el az aktuális zászlóshajójából. 

Hirdetés

Ehhez konkrétan mindössze 22 nap kellett a OnePlusnak, és az eredmény azt is jelzi, hogy milyen ütemben nő a vállalat. Ehhez az eredményhez a OnePlus 5 és OnePlus 5T modelleknél még legalább három hónapra volt szükség. 

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője a Business Insidernek megerősítette, hogy a gyártó boldog az eredményekkel, és valóban remek visszajelzéseket kap a felhasználóktól. 

Természetesen az Apple és a Samsung eredményeihez képest még mindig eltörpül a OnePlus teljesítménye, Lau szerint azért, mert fizikai csatornákon nincs jelen a piacon a vállalata. A szolgáltatók felesleges beavatkozását ugyanakkor szeretnék elkerülni, ezért értékesítenek közvetlenül. 

A OnePlus Európában, Amerikában és a fejlődő régiókban is igen sikeres. Indiában például az idei első negyedév legnépszerűbb zászlóshajója volt a OnePlus 5T. Mondani sem kell, hogy a OnePlus 6 továbbra is talán a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.