Hirdetés

Hatalmas szörnyeteg lesz a Honor Note 10



|

Augusztus 30-án, az IFA kiállításon mutatkozhat be a Huawei (Honor) gigantikus méretekkel rendelkező, bivalyerős okostelefonja.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy bizonyos körökben van igény a hatalmas méretekkel rendelkező okostelefonokra. A keresletre reagálva a Xiaomi nemrég bemutatta a 6,9 hüvelykes kijelzővel, 5500 mAh-s akkuval és középkategóriás hardverrel rendelkező Xiaomi Mi Max 3-at. Ezt azonban messze lekörözi majd a Huawei megoldása, amely a Honor márkanév alatt mutatkozhat be, a gyártó 2018-as IFA kiállításon tartott, augusztus 30-i rendezvényén. 

Hirdetés

Az újdonság elvileg a GPU Turbo technológiával és mesterséges intelligenciára építő funkciókkal jön. A meghívó egyébként nem jelenti ki konkrétan, hogy a Honor Note 10 érkezik augusztus 30-án, de igazából ez az egyetlen logikus befutó. Mostanában sok volt a szivárgás, vagyis néhány héten belül érkezik az eszköz - az IFA pedig jó alkalom a figyelem felkeltésére, főleg az európai piacon, ahol a Honor elképesztően sikeres

Mit tud majd a Honor Note 10? 6,9 hüvelykes kijelzője lesz, csúcskategóriás hardverrel. A Kirin 970-es csúcslapkát 6 GB RAM és 128 GB tárhely egészíti majd ki, 6000 mAh-s akkuval, Android 8.1 Oreo rendszerrel és EMUI 8.1 kezelőfelülettel. Elvileg Android 9.0 P-re is frissül. A forgalmazása szeptember első heteiben kezdődhet. 

Frissítés: a Honor Note 10 már július 31-én megmutatja magát Kínában, így az IFA-n a készülék nemzetközi bemutatója mellett valami másra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.