Hirdetés

Hatalmasra nő az 5-kamerás LG V40 ThinQ



|

Az LG egyik legnagyobb okostelefonja lesz a V40 ThinQ, amelynek a hátlapi tripla kamerájáról új képek árulkodnak.

Hirdetés

Bár az LG korábban alapvetően megújult mobilos stratégiát emlegetett, továbbra is sorra dobta piacra a zászlóshajói ráncfelvarráson átesett változatait, amelyek nagyon jól sikerültek, mégsem tudták elcsábítani a vásárlókat, és így ezúttal sem sikerült átütő sikert elérnie a gyártónak. A dél-koreai cég következő próbálkozása az LG V40 ThinQ lesz, amely idén októberben debütál. 

Hirdetés

Az új modellről mostanában több szivárgás is előkerült, és most itt vannak a legújabbak. A renderelt képek alapján jól látszik, hogy a kijelzőbe belóg majd egy szenzorsáv, illetve az is jól kivehető, hogy a hátlapra tripla, az előlapra pedig dupla kamera kerül. 

A Slashleaks és az OnLeaks értesülései szerint a V40 ThinQ az LG eddigi legnagyobb okostelefonjai közé tartozik majd, ugyanis a képernyője már 6,3 hüvelykes lesz. Vagyis 0,3 hüvelykkel nagyobb, mint a V30 és a V35 kijelzője. 

A 151,7 x 75,4 x 7,3 milliméteres készülék helyett így már 158,8 x 75,8 x 7,8 milliméteres eszközt kapunk, tehát minden irányban nagyobb lesz az új zászlóshajó. Az LG-nek ennél csak az 5 éves G Flex és a 3 éves V10 készüléke volt nagyobb. 

A látottak alapján ezúttal sem hiányzik majd a jackcsatlakozó a készülékről, ami szinte biztosan Snapdragon 845-ös lapkával és Android 9 Pie rendszerrel jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.