Hirdetés

Havonta frissül majd az Essential Phone



|

A gyártó azt ígéri, hogy minden hónapban megérkezik majd a biztonsági frissítés a figyelemreméltó zászlóshajóhoz.

Hirdetés

Az Essential olyat tud, amit az Apple nem: titán házzal kínálja a csúcskészülékét, ami egyébként eléggé betalált, legalábbis eddig

Hirdetés

Az Essential Phone Andy Rubin (az Android atyja) okostelefonja, nincs rajta logó, a kijelzője majdnem keret nélküli, mágneses modularitást kínál, csúcshardverei vannak, titánból és kerámiából, valamint Gorilla Glass 5-ből áll a háza. 

A készülék Android Nougat operációs rendszert futtat, a szoftverfrissítésekkel kapcsolatban pedig az Essential elárulta, hogy havonta tervezi kiadni a biztonsági csomagokat, éppen úgy, ahogyan a Nexus és a Pixel készülékek megkapják. 

A főbb rendszerfrissítésekkel kapcsolatban egyelőre nem árult el konkrétumokat a cég, vagyis nem tudjuk, meddig lesz támogatott az Essential Phone. Az androidos mezőnyben a 2 év a megszokott. 

Eleinte csak Amerikában lesz kapható, a vételára 699 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.