Hirdetés

HDR-ben streamel a Netflix a Galaxy Note 8-ra



|

A Netflix kiváltságos listáján az LG V30, a Sony Xperia XZ Premium és az Xperia XZ1 szerepelnek még.

Hirdetés

A Netflix immáron a Samsung Galaxy Note 8 készülékre is HDR minőségben streameli a videókat. Az újításnak hála a filmek és sorozatok még gazdagabb színvilággal és még magasabb kontraszttal jelenhetnek meg a készülék képernyőjén. 

Hirdetés

A Netflix támogatási oldala szerint ezen a kiváltságos listán a Samsung Galaxy Note 8 mellett az LG V30, a Sony Xperia XZ Premium és az Xperia XZ1 szerepelnek. Persze mindegyik készüléken a legújabb firmware kell legyen, ellenkező esetben nem tökéletes a HDR-es lejátszás. 

Az LG G6 egyébként a Netflix oldala szerint az egyetlen olyan androidos készülék, amely a Dolby Visiont is támogatja - ez egy másik HDR-technológia, amit szintén kezel a Netflix. 

A Samsung Galaxy S8, a Galaxy S8+, a Galaxy Note 7 és a Galaxy Tab S3 szintén képesek HDR-tartalmak megjelenítésére, azonban ezekre egyelőre nem streamel HDR-ben a Netflix. 

A Galaxy Note 8 a HDR10-es szabványt támogatja, a fényerő átmeneti maximuma pedig az 1200 nitet is eléri. A Galaxy S8-nál ez az érték 570 nit, az Apple iPhone 7-nél pedig 632 nit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.