Hirdetés

Hegyekben állnak az AMD videokártyák egy kriptobányászokat kiszolgáló üzletben



|

A jelek szerint több gyártó is nagy tételben szállít a bahreini shopnak.

Hirdetés

Habár Kína egyre határozottabb bányászellenes fellépésével sokan reménykedtek benne, hogy enyhülhet a kriptofarmerek részéről tapasztalható mértéktelen videokártyaéhség, egy friss videó azt látszik megerősíteni, hogy szó sincs erről.

A néhány másodperces anyag eredetileg a cryptominers.bh nevű üzlet Instagramján bukkant fel, és felületes becsléssel minimum 150-200, a piacon nehezen beszerezhető AMD GPU látható rajta.

Hirdetés

A cryptominers.bh egy bahreini üzlet, amely kifejezetten bányászok kiszolgálására specializálódott, s az ehhez szükséges hardverek adásvétele mellett komplett rendszerek helyszíni kiépítését is vállalja. A videón körbejárt raktárban főként Radeon RX 6700, 6800 és 6900 XT videokártyákból álló halmok tornyosulnak, de akad néhány 8GB-os RX 580 és Nvidia GPU is.

A GPU-kat a PowerColor, a Sapphire és az XFX gyártotta, az elképesztő mennyiségből pedig arra következtethetünk, hogy az AMD partnerei közvetlenül szállítanak az üzletnek, ami elszomorító annak fényében, hogy a játékosok számára ezek a vasak többnyire csak a nyerészkedőkön keresztül érhetők el, sokszoros felárral.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.