Hirdetés

Helyet cserél a Galaxy S10 és a Galaxy X



|

Úgy néz ki, hogy mégis februárban mutatkozik be a Galaxy S10, az összehajtható modell pedig januárban érkezik.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben folyamatosan olyan szivárgások kerültek elő, amelyek szerint a januári CES-en mutatkozik be a Samsung Galaxy S10, az összehajtható Galaxy X pedig a februári MWC-n jön. 

Hirdetés

Az általában hiteles információkat szivárogtató Ice Universe szerint a Samsung megcserélte az időpontokat, így a januári CES-en mégis az összehajtható Galaxy X debütál. Vélhetően február elejétől lesz majd kapható, korlátozott darabszámban. 

A Galaxy S10-es széria pedig tartja a szokásos ütemtervet, vagyis az MWC-n mutatkozik be, mint a tavalyi sorozat. Mindez arra utal, hogy a Samsung nem aggódik a jelenlegi zászlóshajók népszerűsége miatt. Az elemzők szerint azért jött volna januárban az új modell, hogy felpörgessék az érdeklődést. A jelenlegi várakozások szerint három Galaxy S10 verzió debütál majd jövőre. Az egyikre tripla kamera kerülhet. 

Természetesen ha az információk hitelesek, akkor is változhatnak még a tervek, részletek - elvégre egyelőre a Galaxy Note 9 sem mutatkozott be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.