Hirdetés

Hiányozhat egy pletykált újdonság az iPhone 15 kamerájából



|

Egymásnak ellentmondó előrejelzések boncolgatják, milyen is lesz a jövőre érkező iPhone 15 Pro kamerája.

Hirdetés

A tech világában jól meg szokott jelenség, hogy mindössze néhány héttel egy új termék rajtja után már térdig járunk annak következő generációját érintő pletykákban. Különösen igaz ez az iPhone esetében, amelyből csak nemrég kezdték el kiszállítani a 14-es széria első példányait, de a szivárogtatók már több jelentéssel is szolgáltak az iPhone 15-ről.

Ilyenek például az USB-C-s átállást és a periszkópos kamerát érintő pletykák, egy harmadik tipp kapcsán viszont most szembekerültek egymással az elemzői vélekedések.

Hirdetés

Elsőként  a Trendforce elemzőcég szellőztette meg a tippet, hogy az iPhone 15 Pro-modellek (melynek nagyobbik tagját akár Ultrának is hívhatják) kamerájába 8P-s, vagyis 8 elemből álló lencserendszer kerülhet, amely elsősorban a torzítás csökkenésében hozna előrelépést. Egy másik ismert szakértő, a beszállítói lánc ügyes-bajos dolgaiban jártas Ming-Chi Kuo azonban most cáfolja ezt.

Kuo a Twitteren osztotta meg, hogy véleménye szerint az iPhone 15-szériát és a 8P lencsét érintő pletyka "nem valószínű, hogy valóra válik". Az állítás mellé ugyanakkor nem fűzött indoklást, így nem derült ki, hogy valamilyen konkrét információra, vagy csak puszta megérzésre alapozza az előrejelzést.

A korábbi jelentései alapján a tajvani elemző 72,5%-os pontossággal szokta "megjósolni" a cupertinóiak következő lépéseit, ezért többnyire érdemes komolyan venni  a véleményét. Az iPhone 15-sorozat rajtjáig ugyanakkor még csaknem egy év van hátra, így addig akár változhat is Kuo álláspontja.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.