Hirdetés

Hiányoznak a kétezres évek? Imádni fogod az Apple új kiegészítőjét



|

Új formában tér vissza a kétezres évek divatos kelléke, a külső webkamera.

Hirdetés

Tegnap lezajlott az Apple második őszi termékbemutatója, ahol a korábbinál jóval borsosabb áron mért iPadeké volt a főszerep, a cupertinóiak következő nagy dobása pedig a vadonatúj asztali operációs rendszer, a macOS Ventura október 24-i megjelenése lesz.

A Ventura egyik kiemelt újdonsága az ún. Continuity Camera funkció, melynek segítségével a Macek webkamerájaként használhatjuk az iPhone-unkat, könnyedén váltva például egy útközben fogadott FaceTime-hívás és az otthoni munka között. Az Apple pedig már piacra is dobta a Belkin ehhez passzoló új kiegészítőjét.

A nem túl fantáziadúsan elnevezett "Belkin iPhone-tartó MagSafe rögzítéssel Mac laptopokhoz" egy MagSafe-rendszerű mágneses adapter, amellyel egyetlen mozdulattal rögzíthetjük a MagSafe-kompatibilis Phone-okat az almás notebookokhoz.

Hirdetés

A végeredmény valamelyest a kétezres évek bumfordi külső webkameráira emlékeztet, már csak a csavaros rögzítés hiányzik a tökéletes nosztalgiához.

A kiegészítő emellett két bónusz funkciót is betölt: asztali támaszként, vagy egy PopSockethez hasonló gyűrűs fogantyúként is használható.

Az Apple potom 13 990 forintot kér az "alumínium, kemény műanyag és acél" anyagból készült adapterért, akinek pedig felkeltette az érdeklődését, az már a macOS Ventura előtt lecsaphat rá, a szállítási időre ugyanis csak 1 napot ír az almás webshop. Érdemes megjegyezni, hogy a kiegészítő hivatalosan nem kompatibilis az Apple asztali Mac-jeivel és monitorjaival, de a Belkin ígérete szerint hamarosan az ezekhez passzoló variáns is befut.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.