Hirdetés

Magyar vonatkozású az évtized mémje



|

A Hide the Pain Harold mém lett az évtized mémje, amit alapvetően a magyar Arató Andrásnak köszönhetünk.

Hirdetés

Az internet hosszú ideje tele van mémekkel, amik a netezők többségét bizony eléggé le tudják kötni mind időben, mind figyelemben. De vajon melyik az abszolút kedvenc? Melyik téma lett az évtized mémje? Az Imgur megmondta. 

Hirdetés

Az alapos felmérések alapján a 2010-es évek kedvenc mémjét 2000 jelölésből, egy top 10-es lista felállítása után választották ki. Szoros volt a verseny, de a legnépszerűbb végül a Hide the Pain Harold mémgyűjtemény lett. 

Ezt a furcsa mosolyt, ami a legjobb pillanatokban is szenved, valószínűleg már csak kevés embernek kell bemutatni, hiszen magyar vonatkozású. Alapvetően ugyanis a budapesti, nyugdíjas villamosmérnöknek, Arató Andrádnak köszönhetjük. Amikor 9 éve elkezdte a fotóit keresgélni a neten András, még őt is megdöbbentette, hogy mém lett belőle. A szomorú mosolya és szemei miatt az emberek végül elnevezték Hide the Pain Haroldnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.