Hirdetés

High-tech fodrászatot nyit az Amazon



|

London, erős szél, eső... és az Amazon Salonban vágott hajam még mindig tart!

Hirdetés

Londonban nyit fodrászszalont az Amazon, jelentette be a cég kedden. Azt már előre leszögezték, hogy csak egy kísérleti szalonról volna szó, és jelenleg nincs tervben, hogy bárhol máshol nyitnának még többet.

A londoni Amazon Salonban az ígéretek szerint a "legfrissebb iparági technológiával" találkozhatunk majd, például AR-alapú alkalmazással segítenek majd a vendégeknek felpróbálni új frizurájukat vagy hajszínüket, még mielőtt kezelésbe vennék őket.

Hirdetés

A szalon két szinten, közel 140 négyzetméteren fog elterülni a Brushfield Streeten, az AR (és a valódi hajvágás) mellett pedig olyan, nos, nem túl ambiciózus ígéreteket tett még a cég, mint hogy QR-kóddal és "point-and-learn"-nel, azaz rámutatással is segítik a helyszíni termékinformációt és vásárlást.

Első körben csupán Amazon-alkalmazottakat fogadnak, a publikum valamikor csak az elkövetkezendő hetekben foglalhat magának időpontot.

Képek a szalonról:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.