Hirdetés

Hihetetlen, de újabb baj van a Pixel 2 XL-lel



|

Egyes modelleken a képernyő széle nem reagál az érintésekre.

Hirdetés

Az olyan drága készülékeknél, mint az Apple iPhone X vagy a Google Pixel 2 XL a felhasználók a legkisebb hibákat is nehezen tolerálják, emiatt pedig nagy felháborodások alakulnak ki. Sajnos mindkettőnél akadnak gondok, a Google csúcskészülékénél pedig állandóan előkerül valami olyan hiba, ami arra utal, hogy a minőségirányítással nagy gond volt. Maga a készülék remek, de a kijelző fakó, görgetés közben és alacsony fényerőnél szemcsés, megdöntve kékes árnyalatú lesz, van akinél pedig csak úgy villog. A panel akár egyetlen hét alatt beég. Kimaradt továbbá az eredetileg betervezett prémium fülhallgató, és egyes modellekről hiányzott az Android. 

Hirdetés

Azóta kiderült, hogy egyes Pixel 2 XL modelleket olyan hiba is érint (elég sokat), amelynek köszönhetően a kijelzői szélei nem reagálnak az érintésekre. 

A Pixel User Community több témában is foglalkozik ezzel a problémával, a Google elvileg már tud róla. Állítólag az óriás vizsgálja a panaszokat, és egy jövőbeli szoftveres javítást ígért a hiba megoldására. 

A feltételezések szerint azzal lehet gond, hogy a szoftver túl nagyvonalú, amikor a véletlen érintéseket próbálja kiszűrni - mást ugyanis nehéz lenne szoftveresen javítani. 

A mostani eset olaj volt a tűzre a Girard Gibbs LLP-nek, amelynek a jogászai jelenleg is gyűjtik a panaszos Pixel 2 és Pixel 2 XL készüléktulajdonosokat, hogy csatlakozzanak a Google, az LG és az HTC ellen indított csoportos keresethez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.