Hirdetés

Hírekkel és időjárással újít a Windows 10 tálcája



|

Az Insiderek számára elérhetővé tett előzetesben már külön szekcióval bővült a Windows 10 tálcája.

Hirdetés

A Microsoft az Insiderek számára kiadta a Windows 10 legújabb, 21286-os előzetesét. Ebben a tálca egy olyan szekcióval bővült, amelybe egy helyre gyűjtik a legfrissebb híreket, sporteredményeket és időjárás-adatokat. Ezeket persze testre lehet szabni, így a felhasználó érdeklődésének és földrajzi helyzetének megfelelő tartalmak láthatóak. 

Mivel a Windows Shell Exprience részeként vezetik be a funkciót, ezért sem letiltani, sem törölni nem lehet. De mivel megjelenítése opcionális, ezért jobb kattintással elrejthető. 

Hirdetés

Természetesen a Bing mesterséges intelligenciáját és gépi tanulási algoritmusait vetik be annak érdekében, hogy a felhasználót érdeklő tartalmakat találjanak (a hírek olyan forrásból jöhetnek, amelyek részei a Bing News Pub Hub szolgáltatásnak). 

A funkció egyelőre csak az előzetesben lesz aktív, és csak néhány régióra váltva működik. Nemrég pedig arról is lehetett hallani, hogy a Microsoft felújított felhasználói felülettel jelezné, hogy milyen remek operációs rendszer a Windows 10, kíváncsiak vagyunk, ez pontosan mit is takar majd, milyen arcplasztikára számíthatunk a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.