Hirdetés

Színes E-Ink kijelzővel jön a Hisense legújabb mobilja



|

Már április 23-án befut a Hisense új okostelefonja, érdekes megoldás lesz a 120 Hz-es kijelzők korszakában az elektronikus tintára építő mobil.

Hirdetés

A mobilpiacon mostanában az 5G és a magas képfrissítésű kijelző a divat, ugyanis a fúrt kijelző és a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó, lekerekített kijelző már lassan megszokott dolgoknak számítanak. Ebben a korban pedig elég meglepő, hogy az egyik gyártó milyen irányban próbál kitűnni a mezőnyből. Jön ugyanis az új Hisense mobil, elektronikus tintát használó kijelzővel. Ez a panel színes lesz, de mint ismeretes, igen alacsony képfrissítéssel dolgozik. 

Hirdetés

Az E Ink kijelzők nem számítanak újdonságnak, mobilok hátlapján is lehetett már találkozni velük. Egyre több viszont a színes E Ink képernyő, és a Hisense most egy ilyen, 4096 színű megoldást épít be a mobiljába. A képfrissítés gyorsabb, mint egy sima elektronikus tintás kijelzőnél, de videózni még ezen sem lehet rendesen. 

Ha filmezni és játszani nem is jó, olvasásra ideális lesz a panel, a szemeket sokkal jobban kíméli, és végre nem szürkeárnyalatos. Az akkut sem igazán terheli, csak akkor változik, ha a képernyő tartalma módosul. Persze így a kezelőfelület sem lesz túl látványos.  A részleteket április 23-án mutatja meg a Hisense. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.